TYVÄRR BEDÖMER VI ATT FÅR STÄLLA IN PGA SMITTOLÄGET. VI HOPPAS ATT KUNNA SES LÄNGRE FRAM. VI KOMMER UPPDATERA ER MED TÄVLINGSPLANER ETC VIA HEMSIDAN OCH SOCIALA MEDIER SÅ LÄNGE.

Välkomna alla tävlingssugna till Sharpman 16/1–22 kl.13.00-ca 15.00. Vi presenterar vilka hemmatävlingar vi ansökt om och planerar för 2022. Du har en chans att komma med idéer och önskemål om såväl innehåll, sponsring och funktionärskap.

Du har även möjlighet att anmäla intresse för att rida i lag för RRK 2022. Flera har redan anmält intresse via lagPeppen vilket är jättekul. Är du inte med där men ändå har funderingar på att rida i lag så har du här en ytterligare en chans. Vi tar här upp frågor och intresseanmälningar för alla discipliner.

Ta chansen att träffa likasinnade klubbkamrater för att utbyta erfarenheter, idéer och få information om tävlingsåret.

Sharpman bjuder på fika och fina erbjudanden till alla deltagare!

Anmäl genom att maila till info@rappestadridklubb.se el lottaesping@gmail.com ange tävlingsmöte i rubriken.

Såklart följer vi Covid läget och ber er stanna hemma vid minsta symtom.