Klubbmästerskap och RRK-pokalen

KM

Klubbmästerskap anordnas årligen i dressyr och hoppning i samband med våra hemmatävlingar och ingår då i någon av de ordinarie klasserna.

I år, 2021, gäller följande klasser och datum;

Hoppning ridhäst 30:e Juli 1 m och ponny 1 augusti Lätt C.

Segrade gjorde Josefin Esping Berger på Castle Cat och Felice Wahl på Royal Empire för ponny. Stort Grattis!

Dressyr ponny avgörs 19 september i LB:1.

Allmänna bestämmelser för alla grenar: I KM får endast ryttare delta som är medlem i RRK och tävlar för klubben. KM rids på tävling som anordnas av klubben. Minst antal starter för att ponnyer ska få en egen kategori enl. TR. Understiger antalet starter gränserna, flyttas KM för den kategorin till lägre klass och i sista hand slås kategorier ihop. Den speciella KM rosetten delas ut i klass/kategori där minst två ekipage startat till placerade enl TR. Ryttare med fler än en häst i KM klassen får räkna den bästa hästens resultat.

Priser: Rosett, plakett, segertäcke segrare, övriga placerade rosett, plakett, hederspris.

Prisutdelning sker efter avslutad klass på tävlingsdagen.

RRK-pokalen

RRK-pokalen delas ut årligen till klubbens bästa junior respektive seniorekipage. Priset går till de ekipage som samlat flest poäng under året på tävlingsbanorna. Prisutdelning på årsmötet.

Tidigare pristagare:

Alva Lindgren – Nabucco R RP173