Återbudshantering


Återbud eller igenridning är en service för våra elever som är ganska unikt för ridskolor, förekommer sällan inom andra sporter. Vi kan dock inte garantera att det går att genomföra vid alla tillfällen. Vi har inte heller någon möjlighet att administrera igenridningen så vi överlämnar därför detta till eleverna.

 

Det går endast att rida igen i grupp där annan ordinarie elev saknas. Det kan du söka efter i kommentarsfältet nedan och när du funnit någon tid som passar så kan du skriva in att du vill ta den platsen.

För att få rida igen så måste du själv ha anmält ditt återbud senast kl 10.00 dagen som du har din ridtid. Igenridning är endast möjlig vid giltig frånvaro (sjukdom eller liknande). Du är inte garanterad att rida igen på den hästen som ordinarie elev skulle haft, du blir tilldelad häst av ridläraren. Fråga alltid ridläraren vilken häst du får ta! I vissa fall kan vi inte garantera igenridning om du tex behöver en speciell typ av häst och du rider igen för någon som har ”fel” typ av häst för dig. Vi gör vårt bästa för att lösa det men det går inte alltid.

Knatteridning kan endast ridas igen i annan knattegrupp om det finns fler än en sådan grupp, inte alltid det gör det. Nybörjarridning kan endast tas igen på knatteridningen.

Igenridningen kan ej sparas till nästkommande termin.

  • Vardagar 16.00 – 18.00 är det ungdomsgrupper där ponnyryttare kan rida igen.
  • Vardagar 19.00 – 22.00 är det vuxengrupper.
  • Lördagar 09.00 Vuxengrupp
  • Lördagar 10.00 – 16:15 barn och ungdomsgrupper
  • Knatteridning är Lördag 12:00 12:30 och 14:35

Om du är osäker, fråga din ridlärare vilken grupp som hon anser vara lämplig för just dig.

I samtliga grupper gäller att det måste vara ett föranmält återbud för att du ska kunna rida igen samt att du måste själv anmält din frånvaro enligt gällande regler!

Lämna återbud

Din e-postadress kommer inte publiceras.